Predstavljamo proljetni hit Jurice Pađena & grupe Aerodrom – “Šapni mi”

Jurica Pađen & Aerodrom predstavljaju novi singl pod nazivom “Šapni mi”. Riječ je o uptempo ljubavnoj rock baladi čiji melodičan aranžman upotpunjen višeglasnim vokalizama pojačava doživljaj sjajnog refrena i britak tekst same strofe.

Doživljaj ove odlične pjesme pojačava dinamičan spot u kojem se isprepliću kadrovi Jure & Aerodroma te mladog ljubavnog para, snimanih po različitim lokacijama u Zagrebu. “Šapni mi” je najavljen i kao singl koji će se naći na novom albumu, a objava albuma planirana je koncem 2024.

Glazbu i tekst potpisuje Jurica Pađen, a cijela glazbeno-kreativna ekipa iz grupe Aerodrom zaslužna je za aranžman. Spot je snimao i režirao Igor Ilić, a glumci u spotu su Ivan Diego Ćosić, Ivan Polić i prekrasna Ema Kraljević. Singl je sniman u studiju “ZG Zvuk”, a koproducenti pjesme su Jurica Pađen i Hrvoje Prskalo.

Zanimljivo je napomenuti da je instrumentalni gost u pjesmi poznati sveučilišni profesor, filmski redatelj, pisac, glazbenik, trostruki doktor znanosti i nositelj neslužbene titule “najobrazovanijeg Hrvata”, Nikša Sviličić, koji je na “Šapni mi” odsvirao gitaru s ni manje ni više nego 12 žica.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.