Impressum

Međimurje info je portal za svakoga koji svakodnevno uz vlastite vijesti i kolumne donosi i izbor najzanimljivijih članaka s drugih portala, iz Hrvatske i svijeta, bez cenzure! U skladu s ciljevima Udruge Mlada pera ovdje je upravo zbog vas da objavljuje i vaše blogove, misli, prijedloge, kritike…

Tu smo i za objavu vaših priopćenja: društvenih, političkih, bez cenzure i ograničenja po bilo kojoj osnovi. Jedini uvjet je da se sadržaj priopćenja ne kosi s Ustavom i zakonima RH.

Dakle, Međimurje info je prvenstveno vaš portal, kojega možete i sami kreirati, slanjem vijesti, kolumni, fotografija…

A kad smo već kod fotografija, ako drugačije nije navedeno ispod neke fotografije znači da je naša vlastita ili preuzeta s dozvolom s Unsplasha, Pixabaya ili Pexelsa.


Portal je pokrenuo Gorkić Taradi 2016. godine, a u srpnju 2017. godine preuzima ga Udruga Mlada pera.

Cilj Udruge je promicanje dječjeg, mladenačkog, učeničkog i studentskog literarnog stvaralaštva, poticanje na blogiranje osoba svih uzrasta te aktivno sudjelovanje u komentiranju društvenih, sportskih, kulturnih i socijalnih događanja.

Dakle, jedna od djelatnosti Udruge je objavljivanje komentara društvenih, sportskih, kulturnih i socijalnih događanja te blogiranje na portalu Međimurje info.

Udruga sukladno ciljevima Udruge djeluje na području:

– demokratske političke kulture,

– kulture i umjetnosti,

– ljudskih prava,

– obrazovanja, znanosti i istraživanja

Međimurje info
Travnik 14
40000 Čakovec
urednik@medjimurje.info


Svi koji žele doprinijeti radu Udruge i portalu uz naznaku ”Donacija” mogu to učiniti na žiro- račun Udruge, primjer popunjavanja uplatnice pogledajte ovdje: HUB3A_Uplatnica!

Donirajte Udrugu Mlada pera