Photo by Julia Taubitz on Unsplash

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje organizira Međunarodne savjetodavne dane s nositeljem mirovinskog osiguranja iz Republike Austrije

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje u suradnji s nositeljem mirovinskog osiguranja iz Republike Austrije (Pensionsversicherungsanstalt) organizira Međunarodne savjetodavne dane,  za osiguranike koji su zaposleni odnosno samozaposleni u R Austriji, koji će se održati:

  • travnja 2024.u Varaždinu, u Područnoj službi u Varaždinu, Kolodvorska 20c, 9 – 13 sati,
  • travnja 2024.u Zagrebu, u Središnjoj službi, A. Mihanovića 3, 9 – 13 sati.

Pozivamo sve zainteresirane osiguranike da dođu na savjetodavne dane na kojima će savjetnicima iz područja mirovinskog osiguranja moći postavljati pitanja vezana uz ostvarivanje prava iz austrijskog mirovinskog osiguranja te dobiti informacije vezano za ostvarivanje prava.

Molimo da svoj termin za sudjelovanje na savjetodavnim danima u Zagrebu prethodno dogovorite putem telefona 01 4595 424, odnosno e-poštom: slavka.pusic@mirovinsko.hr ili 01 4595 225, odnosno e-poštom: goran.carevic@mirovinsko.hr.

Za sudjelovanje u Varaždinu termin možete dogovoriti putem telefona 042 398 050, odnosno e-poštom: zoran.resetar@mirovinsko.hr ili 042 398 111 odnosno, e-poštom: monika.hidek@mirovinsko.hr .

Napominjemo da je na savjetovanje potrebno donijeti dokumentaciju o mirovinskom osiguranju i osobnu iskaznicu ili putovnicu.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.