Luka Modrić i dalje brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartice

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nastavlja dosadašnju uspješnu suradnju kao brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartice.

PBZ Grupa, dio je Intesa Sanpaolo Grupe, jedne od najvećih bankarskih grupa u Europi. Iznimno smo ponosni na dugogodišnju uspješnu suradnju s Lukom Modrićem koja je započela još 2019. godine jer smo se međusobno prepoznali po vrijednostima koje nas povezuju.

„Po postignutim vrhunskim rezultatima i svojoj dugovječnosti ime Luke Modrića bit će ispisano zlatnim slovima u svjetskoj povijesti nogometa i sporta općenito. Ova naša zajednička suradnja koja traje već pet godina je jedinstvena u poslovno-sportskom svijetu u Hrvatskoj ali i šire i nije slučajna. Lukina neumorna posvećenost izvrsnosti, profesionalizam i izvanredna sportska karijera služe kao izvor inspiracije za mnoge, uključujući i našu Grupu koja je vodeća u različitim segmentima bankarskog poslovanja i predvodnik je i kao najveći donator u zemlji među bankama. Ova kontinuirana suradnja ne samo da odražava stabilnost, već i pokazuje našu predanost podržavanju izvrsnosti i postizanju uspjeha na različitim životnim i poslovnim poljima.  Luka Modrić, naš nogometni maestro, svojim neospornim talentom, radnom etikom i pobjedničkim karakterom, oličenje je vrijednosti koje PBZ Grupa cijeni i promiče. Povrh svega istaknuo bih njegovu snažnu osobnost i predanost obitelji i domovini. Ponosni smo što uz sjajnog izbornika Zlatka Dalića i dalje imamo kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luku Modrića za brend ambasadora PBZ Grupe i Premium Visa kartice“, izjavio je Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a.

„Zahvaljujem PBZ Grupi na dosadašnjoj uspješnoj suradnji i drago mi je što nastavljamo i dalje zajedno. Iznimno cijenim njihov doprinos društvu  kao i humanitarne aktivnosti koje stalno provode posebno za djecu i mlade i po čemu se  ističu u poslovnoj zajednici. Podršku koju PBZ pruža hrvatskom nogometu i sportu također bih posebno pohvalio“, poručio je hrvatski kapetan i zvijezda Real Madrida, Luka Modrić.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.