Foto: Damir Butković

Junaci Večernje škole oduševili Čakovec!

U subotu je u rasprodanoj dvorani GOC-a u Čakovcu gostovala “Posljednja Večernja”, oproštajna predstava junaka Večernje škole na čelu sa Željkom Pervanom.

Za predstavu se tražila karta više, a fanovi Večernje škole koji su uspjeli nabaviti karte u pretprodaji uživali su u gotovo dvosatnom spektaklu u kojem smijeh nije prestajao.

Na samom početku, Pervanu se na bini pridružio Žiga pa su obojica kratko zajednički zapjevali „Ljubav se ne trži“, a publika je također i na samom kraju predstave ovu istu pjesmu zapjevala u glas s Antimonom.

Pervan i njegovi „učenici“ svoju su oproštajnu turneju započeli dan prije dolaska u Čakovec u Slavonskom Brodu, a sljedećeg petka, 24. veljače je na redu Rijeka.

Na ovoj će turneji originalna postava Večernje škole obići više od 15 gradova širom Hrvatske. Od bližih mjesta, predstava stiže 12. ožujka i u Koprivnicu, a 20. travnja dečki stižu u zagrebačku Cibonu, pa svi koji nisu uspjeli nabaviti ulaznice za čakovečku predstavu, još uvijek mogu stići uživati u oproštajnoj turneji Večernje škole u gradovima koji nisu toliko udaljeni od Čakovca. Inače, dolazak „Posljednje Večernje“ najavljen je i u Varaždinu, no još uvijek nije objavljen točan datum.

 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.