JAVNI POZIV Međimurske županije za dodjelu jednokratne financijske potpore redovnim studentima

Međimurska županija

Temeljem Odluke o dodjeli jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2015./2016. („Službeni glasnik Međimurske županije“ broj 1/2016.), Upravni odjel za društvene djelatnosti raspisuje

JAVNI POZIV

za dodjelu jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2015./2016.

Jednokratna financijska potpora iznosi 500 kuna, dodjeljuje se svim redovnim studentima s prebivalištem na području Međimurske županije koji su u statusu redovnog studenta akademske godine 2015./2016. upisani na bilo koju javnu visokoškolsku ustanovu u Republici Hrvatskoj, Europskoj uniji ili u inozemstvu te pod istim uvjetima i onima koji su upisani na privatne visokoškolske ustanove s pravom javnosti.

Pravo na isplatu potpore studenti ostvaruju prijavom na javni poziv uz dostavu sljedeće dokumentacije:

  • popunjenog i potpisanog obrasca prijave
  • preslike osobne iskaznice važeće 1. veljače 2016.
  • originala potvrde visokoškolske ustanove o upisu u akademsku godinu 2015./2016. u statusu redovnog studenta.

Prijave se šalju poštom na adresu:

Međimurska županija, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Ruđera Boškovića 2, 40000 Čakovec s naznakom „za potporu studentima“ do 14. ožujka 2016.

Ovaj poziv, Odluka i obrazac prijave objavljeni su na službenim mrežnim stranicama Međimurske županije www.medjimurska-zupanija.hr, gdje će biti objavljene i odluke o isplati sredstava.

Upravni odjel za društvene djelatnosti
Međimurske županije

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.