Foto: Silvio Benč

Crveno nebo vražje večeri i krvave pijanke

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi – Konobar s olovkom
Facebook | Twitter | Instagram | TikTok

I krv se danas proli nebom!

Prošarala se rijetka rijeka s gustim rukavcem ulivši se u skoro kruto krvavo jezero da bi se probio gust krvav potok u potrazi za onima koji će tu krv popiti.
Jer nije problem što krv je miješana, problem je jel’ dovoljno rijetke  se  krvi sparilo s gustom masom kvalitetne krvi što prva poteče, krvarenje potakne nedužno da ga opasnim virom rijeke tada prekroji u krv poput plazme spremne da se svuda razlije i svugdje zabije i osvoji dolinicu i hridicu plitku jer zajednički, čine hemoglobin koji igra rulet hoće li ispaliti pravu bombu za kršnog hemoglobinca ili tek mlaku vodu, bez željeza za anemičara.

Dok tihi tu se vodi rat s promjenjivim toplo-hladno, zemlja žudi za svojim hektolitrima krvi jer predugo već je žedna bila.
Pala je u ruke pravog debila. Recept on nije znao kad krvavo anemično uzima pod svoje pravo. A kad se rat za prevlast rasplamsa nije nepoznata krvna šalša na autocesti niz butinu, jer krv je krv tek kad na zemlju kapne i kiselinom i vrućinom svojom uništi zaštitni sloj zemlje jer krv jednom kad se okusi, a još važnije kad se omjer krvi i krvuljka pravi ostvari i Venturi budu riješeni u samo jednoj turi.

Tada tek stigne ono glavno, kome krv, a kome isisano srce, kome će žile nabubriti, a kome se tetiva mekano saviti.
Tada počinje buđenje Zore, krvavo nijansirane rijeke će teći, nekog obogaljiti, nekog borcem napraviti, a jednog u kralja uzdignuti.
Jer krv kad curi to samo jedno znači, u igri su vampiri oni najjači, oni kojima nije cilj ispiti ti krv već otpiti taman toliko da živi izvor postaneš za punjenje rezervoara, nepresušan izvor goriva za vampira po najpovoljnijoj cijeni, gubitkom volje za plaćanjem jer poluručak s polukrvi te održava na poluživotu.

Vrijedi li više biti isisana krvi ljudska olupina kojoj smrt izlaz iz agonije znači ili postati polupravi vampir bez pravog položaja, kao i u ljudskom životu drugi da cijede tvoje životne sokove, tu i tamo te kresnu da imaš dojam da si napredovao u hijerarhiji, a zapravo su te počeli cijediti iz drugog kuta jer prvi ih više zbog prezasićenosti ne dovodi do vrhunca!

Zapamtite, dok na nebu krv se pojavi, nema mira dok zemlja tu krv ne upije. Sto posto željeno nemodificiranu jer inače će se opet mrtvi iz zemlje dizati u žive! I tako u krug! A gdje je krug, nema izlaza; ima samo izbacivanja!

Neka vas opije crveno nebo, ali u sigurnom okruženju, ne crkve nego obitelji, bar one koji ste uspjeli održati!

Proročanstva su najnesigurnija kad moraju da označe vrijeme događaja no što nije dopušteno varalici dopušteno je proroku. Slijedom toga pravi poroci imaju pokatkad, a lažni proroci uvijek fanatičnih sljedbenika.

Tko bolje proanalizira prolivenu krv bolji je prorok, svi ostali postaju fanatični ljudski sljedbenici. I tako započinje prvi krug Pakla!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.