Pijan se upucavao konobarici na Hvaru pa dobio što je tražio

Pijani turist, ukrajinski državljanin, nakon cjelodnevnog ispijanja alkohola, počeo je zadirkivati i “upucavati” se konobarici restorana na Hvaru, ne sluteći da će to za njega loše završiti.

Kako piše Slobodna Dalmacija, konobarici se takvo ponašanje gosta nije svidjelo pa ga je gurnula te je on s obale pao u more. Nakon što se nekako izvukao na rivu, skinuo je mokru majicu i bacio je prema djelatnici želeći je pogoditi, a tada u njezinu obranu staje i vlasnik restorana pa je Ukrajinac ponovno završio u moru.

Protiv 43-godišnjakinje i 37-godišnjaka, oboje hrvatskih državljana, podnijet je optužni prijedlog sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira (propisana kazna je od 300 do dvije tisuće eura ili do 30 dana zatvora, op.a.), dok je 39-godišnjem državljaninu Ukrajine izdan prekršajni nalog također sukladno tom Zakonu, piše Slobodna Dalmacija.

U ovom narušavanju javnog reda i mira nitko nije ozlijeđen, pojasnili su iz splitske policije, a Ukrajinac je odmah po dolasku policije platio na mjestu događaja dvije trećine izdane prekršajne kazne.

 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.