Mladi poljoprivrednici u iščekivanju Agro Start Up konferencije

U prostorijama Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, 24. i 25. listopada, mladi budući poljoprivrednici, studenti iz gradova Zagreba, Požege, Zadra, Splita, Karlovca, Križevaca, Slavonskog Broda, imati će priliku na 7. izdanju Agro Start Up konferencije izložiti svoje viđenje i viziju hrvatske poljoprivrede na panelu pod nazivom „Pogled na poljoprivredu i mogućnosti“ te postavljati pitanja ministrici poljoprivrede Republike Hrvatske mr. sc. Mariji Vučković, čiji se dolazak očekuje i na ovogodišnjoj konferenciji kao i izlaganje.

U dva dana studente očekuju 4 programske cjeline:

„Mladi, poljoprivreda i mogućnosti“,

„Primjeri dobre prakse, Inspiriramo poljoprivredu“,

„Strateški koraci hrvatske poljoprivrede“ te

„Primjeri dobre prakse, Inspiriramo poljoprivredu“.

Ukupno 17 predavača od kojih će govoriti i pobjednici nacionalnih natječaja „Zlata vrijedan“ te s izbora „Najbolji mladi poljoprivrednik“.

Kako ističe predsjednik organizacijskog odbora Danijel Koletić: „Inspiriramo poljoprivredu sedmi put zaredom ove godine u fokus stavlja iskustva mladih hrvatskih poljoprivrednika. Svjesni smo da se mladi ne žele baviti poljoprivrednom i da u tome ne vide zanimanje budućnosti, a s druge strane brojke pokazuju smanjenje ne samo hrvatske nego i europske poljoprivredne proizvodnje. Nove tehnologije, nedovoljna edukacija na području digitalne poljoprivrede moglo bi u bližoj budućnosti dovesti u kolaps poljoprivredu. Imajući u vidu da je više od 60% hrvatske poljoprivrede prema statistici „u rukama“ poljoprivrednika koji su stariji od 60 godina. Želimo dati mladim poljoprivrednicima mogućnosti da znaju kojim smjerom trebaju ići i na koji način mogu aplicirati i za financijska sredstva.“

Organizatori ove konferencije su agencija Apriori World i Agronomski fakultet Sveučilište u Zagrebu. Ova konferencija je bez kotizacije, a prvi put će uz studente kao gosti biti i učenici završnih godina poljoprivrednih srednjih škola.

 Dodatne informacije:

Danijel Koletić

Predsjednik organizacijskog odbora „AGRO START UP“ konferencije

098 417 108

office@aprioriworld.com

Mladi poljoprivrednici u iščekivanju Agro Start Up konferencije

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.