Foto: Top radio

Spektaklom u Karlovcu započela Goran Bare & Majke tour u organizaciji TOP RADIJA

„Izlazak na binu čisti je instinkt!“, rekla je uoči vatrenog koncerta u Karlovcu legenda hrvatskog rocka Goran Bare. Koncertom u Karlovcu 6. svibnja u Dvorani Mladost službeno je započela Goran Bare & Majke tour, velika rock turneja po hrvatskim gradovima u organizaciji TOP RADIJA. Karlovčani su tako u sav glas pjevali najveće rock hitove velikog glazbenika kao što su „Teške boje“, „Ljubav krvari“, „Vrijeme da se krene“, „Budi ponosan“, ‘Put ka sreći’, „Mršavi pas“, „Odvedi me“ i mnoge druge. Kako je i sam Bare obećao u razgovoru za TOP RADIO, poznati glazbenik sa svojom rock grupom dao je sve od sebe i Karlovčane bacio u trans što je potvrdio i obožavatelj Zdravko: „Bare je najjači čovjek na cijelom svijetu. Ljubav, jedna velika ljubav!“
 

 
A da titulu ‘rock legende’ ne može svatko dobiti potvrdila je i užarena publika na koncertu. Nevjerojatan spoj emocije i glazbe dogodio se u karlovačkoj Dvorani Mladost, a vidno raspoložen Bare na samom početku koncerta pozvao je Karlovčane da se opuste i uživaju u rocku.

Obožavateljica Ivana nije mogla sakriti oduševljenje, a da bi došla na koncert prešla je i puno kilometara: „Došla sam iz Beča u Karlovac samo na koncert. Jako volim Bareta i ovo je zapravo moj prvi koncert i izlazak nakon korone i nešto što ću poslušati od srca.“

Goran Bare & Majke tour nakon Karlovca nastavlja se u Splitu i to već 27. svibnja 2023. u Športskom centru Gripe – Velika dvorana! Na Svjetski dan glazbe i prvi dan ljeta, 21. lipnja 2023. godine rock ikona će održati koncert u Osijeku u Dvorani Gradski vrt.

Bare je u razgovoru za TOP RADIO opisao osjećaje koji ga obuzmu na koncertima: „Ne mogu to objasniti. To je kao prijelaz u neko drugo stanje svijesti, nekakav mali trans. Prepustim se osjećajima, nekim sjećanjima te pjesme, zašto je takva…baš je čudan osjećaj, ali jako, jako lijep. Ipak kad imate kontrolu nad 10 – 15 tisuća ljudi – osjećate neku snagu, jakost u sebi.

Jedan od najvećih rock pjesnika ovih prostora, Bare je stvorio prepoznatljivi glazbeni potpis. Kroz više od tri desetljeća zajedno s Majkama, zaslužan je za stvaranje hrvatske rock povijesti i povezivanje generacija fanova.
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.