FOTO: Voge Arts / PR MISS HRVATSKE

Miss Međimurske županije je Luna Marija Novak

U centru Čakovca u Starom gradu Zrinskih, najljepše djevojake Međimurske županije konkurirale su sinoć za titulu Miss Međimurske županije za Miss Hrvatske 2023. U prekrasnom atriju palače Starog grada krunu najljepše i titulu Miss Međimurske županije 2023. dobila je Luna Marija Novak.

Njezinim pratiljama proglašene su Lara Palnec iz Murskog Središća kao druga pratilja i Tea Bunić iz Čakovca kao prva pratilja. Nova Miss Međimurske županije učenica je opće gimnazije i dolazi iz Strahoninca, . Iako ima samo 17 godina, ima dosta dugačak staž u bavljenju suvremenim plesom kojeg je plesala čak osam godina. Također se aktivno bavila i atletikom. Luna je visoka 174 cm, odlično govori engleski i njemački. U slobodno vrijeme trči, a ovaj izbor smatra odličnom startnom pozicijom u svijetu modelinga.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miss World Croatia (@missworldcroatia)

Djevojke su se predstavile žiriju kroz nekoliko modnih izlazaka noseći Andy fashion, B’Roth by Blaženka Roth, nakit Mary M, kreacije modnog ateliera Botun by Sanela Škorput , a pistom su prošetale u elegantnim večernjim haljinama Bariba te vjenčanicama iz Salona Lidija. Finalistice su uljepšali Imperia beauty & nails, Calm Beauty Centre i frizerski salon Stil Goričan.

Tijekom nekoliko dana priprema uživale su na brojnim lokacijama Međimurja zahvaljujući agenciji Jakopić travel, pa su tako posjetile seoski turizam Goričanec, Mađerkin breg i brojna druga mjesta. Tijekom priprema djevojke su ljubazno ugostili domaćini Pansiona Mamica Pušćine.

Iako je samo jedna mogla biti proglašena najljepšom sve su djevojke dobile brojne poklone partnera izbora; B’Roth poklon bonove, proizvode certificirane ekološke kozmetike iz Kuće magične trave OPG-a Jakopović, poklon bonove za svečano šminkanje i lash lift DaEmy, VizArt poklon bonove, tečaj stranog jezika u Studiju Žerjav, narukvice Cyber look, posjet Termama Sveti Martin, suknje Andy Fashion, poklon bon u Red Spot Fitness centru i bukete iz Flora cvjetne poklon galerije.

”Zahvaljujem se Međimurskoj županiji i Turističkoj zajednici Međimurske županije te Gradu Čakovcu na podršci i gostoprimstvu kao i organizatorima ovog županijskog izbora Janji Sabrie Varga i Vladimiri Ciber na uspješno održanom izboru“, rekla je Iva Loparić Kontek vlasnica licence i direktorica izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta.
Program, u kojem su nastupili Plesni Studio Korak, HJER i Srećko Krištofić te Una Strbad, vodio je Bruno Kontrec.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.