Mladi međimurski vatrogasci i vatrogaskinje nastupili na državnom natjecanju u Novalji

U Novalji na Pagu održano je 15. Državno natjecanje vatrogasne mladeži Republike Hrvatske na kojem su se u najjačoj nacionalnoj konkurenciji ogledali i mladi međimurski vatrogasci i vatrogaskinje. Ovo veliko natjecanje, u organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice, okupilo je 1.500 natjecatelja.

Na natjecanju je nastupilo 108 ekipa vatrogasne mladeži, dok je iz Međimurske županije sudjelovalo 6 ekipa: DVD-a Krištanovec, DVD-a Gardinovec, DVD-a Palinovec i DVD-a Sveta Marija.

Međimurci su na terenu ostavili srce, a u brojnoj publici imali su jednako srčane navijače, među kojima su bili i župan Matija Posavec, načelnik Općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat te predsjednik udruge Mlada pera Gorkić Taradi koji su bodrili mlade vatrogasce i vatrogaskinje.

Ekipe su nastupile u disciplinama vježba s preprekama i štafetom, u ženskoj i muškoj kategoriji.

Među djevojkama, ekipa DVD-a Palinovec osvojila je 21. mjesto, DVD-a Krištanovec 22. , a DVD-a Gardinovec 23.  Mladići iz DVD-a Gardinovec osvojili su 6. mjesto, iz DVD-a Krištanovec 21., te iz DVD-a Sveta Marija 30.

Naši vatrogasci dali su sve od sebe, imali su želju i borbenost, ali ovog puta izostala je sportska sreća. Ipak, stekli su još jedno dragocjeno natjecateljsko iskustvo, te se kući vraćaju bogatiji i za nova prijateljstva.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.