DIVLJACI NA STAR FILM FESTU – priča o općem nogometnom ludilu

Popratni program ovogodišnjeg Star Film Festa donosi i dugometražni prvijenac Divljaci redatelja Daria Lonjaka.

Ljeto 2018. godine, Svjetsko nogometno prvenstvo – u susret finalu u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opće „ludilo“, a to je ludilo ponijelo i naše glavne junake – Zolju, Jasmina i Malog, koji žele učiniti sve što je u njihovoj moći da nabave ulaznice za utakmicu i otputuju u Rusiju.
DIVLJACI NA STAR FILM FESTU - priča o općem nogometnom ludiluKako nemaju novca, odluče opljačkati malu seosku benzinsku postaju, no pljačka pođe po krivu pa kroz šumu pobjegnu u susjednu BiH, od kud planiraju nastaviti put za Moskvu. Sve dok ne zalutaju u kamp za obuku islamističkih terorista, koji skriveni u dubini šume planiraju veliku operaciju.

Projekcija filma održati će se u petak, 2. rujna u 20 sati i 30 minuta na šetnici Slave Striegla u Sisku.

Dario Lonjak (Karlovac, 1987), diplomirao je režiju na Akademiji dramske umjetnosti 2012. godine. Radi niz kratkih žanrovskih igranih filmova te kratkih i TV dokumentaraca, od kojih su mnogi prikazani na brojnim domaćim i stranim festivalima. Divljaci su njegov debitantski dugometražni igrani film.

 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.