Star Film Fest: Otvorene prijave za volontere

Nešto se dobro kuha u galaktičkom loncu. Sastojci su ljubav prema filmu i nezaobilazni entuzijazam volontera, a očekivani rezultat je savršeno pripremljeno sedmo izdanje Star Film Festa. Stoga požurite s prijavom jer bez Vas festival satkan od zvjezdane prašine ne bi bio isti!

Iskoristite sate i sate gledanja filmova i svoju kreativnost te nam se pridružite na putu do zvijezda. Tražimo odgovorne, mlade, inovativne i predane volontere za rad na ovogodišnjem Star Film Festu. Kapetan vašeg svemirskog broda javlja kako ste samo nekoliko klikova udaljeni od Star Film Fest zvijezde. Ispunite hrvatsku prijavnicu ili englesku prijavnicu te ne zaboravite kako su prijave otvoreno do 1. kolovoza 2020.

Prijaviti se možeš za rad na pripremi festivala, uredu za goste, info pultu ili za pružanje tehničke podrške. Svoj talent možeš pokazati i kroz fotografiranje ili snimanje, a komunikacijske vještine možeš usavršiti ako se prijaviš za rad u media sektoru. Iskustvo koje donosi volontiranje na Star Film Festu svakako je korisno, a ako ti se svidi svijet filma možda ga nikada ne poželiš napustiti.

Zbog novonastale situacije uzrokovane uvođenjem niza mjera protiv sprečavanja širenja zaraze virusom COVID-19  realizacija Star Film Festa odvijat će se sukladno preporučenim mjerama epidemioloških službi. Ipak, volonteri su sada važniji nego ikada i zato tražimo baš tebe. Pridruži se Star Film Fest ekipi i ne dopusti da tvoja volonterska knjižica ostane nepopunjena.

Veselimo se tvojoj prijavi!


Donirajte Udrugu Mlada pera

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.