Ja Živom zidu upit, oni meni savjet da ne objavljujem kako bih izbjegao sankcije

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi

Kao što ste već sigurno pročitali na mnogim portalima, u  uredništva pristiže pismo Željka Mihokovića u kojem on tvrdi da Branimir Bunjac nije bio dragovoljac HOS-a.  Sličan takav email, ali nepotpisan stigao je i u uredništvo portala Međimurje info, ali je vidljiva email adresa pa ga prenosim ga u cijelosti:

Poštovanje,
ako baš želite saznati tko je Bunjac, dovoljno vam je pregledati ove objave u medijima.

DRAGOVOLJAC HOS-a NIJE BIO NI U LUDILU-REAKCIJA HOS-a na priče Branimira Bunjca da je bio dragovoljac HOS-a

Branimir Bunjac je lažni Hosovac koji nikada nije ratovao u postrojbama HOS-a i kojega nitko od nas Hosovaca ne poznaje

Tko to pije, a tko plaća u Živom zidu, u kojem zastupnik Bunjac mrtav-hladan falsificira i dio svojega životopisa?

a ovo dolje su njegove laži kako se predstavlja narodu

U ratu sam bio u HOS-u, a mentor mi je kasnije bio Goldstein

Branimir Bunjac: Ja sam bio dobrovoljac na prvoj crti bojišta, a Plenković se liječio od anemije

Branimir Bunjac REPLIKA TJEDNA !! JA SAM BIO DOBROVOLJAC HOS ovac A NE IZDAJICA!! 28 11.2017

i kada na te članke još dodamo njegovu dokumentaciju uz vojnu iskaznicu, dobivamo na uvid kompletnog manipulatora i lažova.

Protiv istog je pokrenuta provjera cjelokupne dokumentacije, a isto tako i na koji je način stekao doktorat iz povijesti, obzirom da o povijesti jako malo zna.

U prilogu je kopija njegove radne knjižice i vojne knjižice u kojoj jasno piše služenje vojnog roka i nema nikakve veze sa sudjelovanjem u ratu, a također nema niti napomene o hosu, stoga u prilogu dobivate i pravu kopiju vojne knjižice od jednog hosovca gdje piše sudjelovanje u ratu i jasno je naznačen HOS, što jasno demantira Bunjca da je bio HOSOVAC, a isto tako dobivate i kopiju njegove vojne iskaznice na kojoj su naznačene nepodudarnosti.
Hvala

Naravno da sam prvo tražio očitovanje Branimira Bunjca. Kako sam  već ranije blokiran od njegove strane na njegovom Facebook profilu zbog nekih nepoželjnih pitanja i komentara poslao sam upit u inbox njegove službene Facebook stranice, no kako nije bilo odgovora upit sam poslao na službeni email stranke Živi zid iz koje dobivam sljedeći odgovor:

Poštovani,

sve navedene informacije imaju jedan te isti izvor, a taj je stanoviti Željko Mihoković koji nije bio u Gospiću u vrijeme kada je tamo bio i Branimir Bunjac.

Protiv gospodina Mihokovića u tijeku je sudski spor iz kojega spisa je on proizvoljno izvadio osobne podatke Branimira Bunjca, uključujući JMBG i javno ih objavljuje čime prema zakonu o GDPR-u čini prekršaj za koji se automatizmom propisuje novčana kazna do visine 50 tisuća kuna.

Molimo Vas da proučite navedeni zakon kako ne bi i sami zbog nepromišljenosti snosili predviđene sankcije, kako vi osobno, tako i vaš portal.

Zahvaljujemo na razumijevanju uz srdačan pozdrav!

Tajništvo Živog zida.

Ako izuzmemo ovaj savjet da razmislim o mogućoj tužbi prije objave, dvije stvari jako bodu u oči pa sam odmah poslao povratni email s pitanjem:

Znači ako sam dobro razumio, tužite dotičnog gospodina zbog objave osobnih podataka, a ne zbog netočnosti podataka?

I mogu li znati tko je u potpisu odgovora (ime i prezime)?

Nema tužbe da je tvrdnja da Branimir Bunjac nije bio dragovoljac HOS-a laž, neistina ili kleveta nego za otkrivanje osobnih podataka i nema potpisa imenom i prezimenom tko je odgovorio.

Odgovor do trenutka objave nisam dobio. Nije prvi put da nema odgovora.

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

4 thoughts on “Ja Živom zidu upit, oni meni savjet da ne objavljujem kako bih izbjegao sankcije

  • Pokušajmo zamisliti kaj bi se u RH i sa RH dogodilo da nešto poput ovih osvoji 50%+1 glas na parlamentarnim izborima??
    Osobno bih volio da dojde do toga pa da napokon imamo razloga popizditi do kraja i …pa , te , niti , nego , vec , dok…..

    Ovdje je autor ovoga teksta pokazao i prokazao o kakvoj se to grupaciji radi…prijetnje tužbama da bi kod ljudi izazvalo ” strah & autocenzuru” te da bi oni mogli nastaviti prodavati maglu…
    Moja podrška autoru i međimurje.info !

  • Bunjac je pokazao tko je potpiyujući lažno izvješće o samoubojstvu Dine Molnara čime je automatski postao sudionik tog zločina.
    dinomolnar.blogspot.com

  • drugarica Vlasta Krpetić Meić, tajnica živog zida, laže jednako kao i branimir bunjac, ako ne i više od njega.
    Kopija vojne knjižice jasno pokazuje da je Bunjac bio ročni vojnik, a moja kopija jasno kazuje sudjelovanje u ratu i HOS i to puno prije nego li se zbunjeni počeo deklarirati i lagati o svojim borbama…
    Dokaz da dotiča drugarica laže je i ovdje:
    https://www.braniteljski-portal.com/zeljko-mihokovic-1300-braniteljskih-udruga-ne-sluze-braniteljima

  • A ti kao ne lažeš, ha ?

Comments are closed.