Ne volim lazanje, nisam ljubitelj mačaka i nisam vjernik

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi – Konobar s olovkom
Facebook | Twitter | Instagram | TikTok

Ne volim lazanje, nisam ljubitelj mačaka i tvrdi sam ateista no obožavam Rim Tim Tagi Dim jer se u svijetu prepunom estradnih zvijezda koje često izazivaju polarizirane reakcije, pojavljuje nešto neočekivano odnosno netko: Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna. Za razliku od tipičnih glazbenih ikona, Baby Lasagna nije samo osvojio Eurosong, već je osvojio srca i onih koji inače ne bi bili skloni njegovom žanru ili načinu života.

Kako to? Pa, ključno je u onome što čini Baby Lasagnu izuzetnim – njegova iskrenost. Bez obzira na to jesu li to mačke koje voli, njegova vjera ili njegov pristup slavi, Baby Lasagna ne odstupa od svog autentičnog stava. Za neke, možda je čudno kako netko tko ne voli mačke ili sumnja u vjeru može biti oduševljen ovim glazbenikom, ali to je upravo ono što ga čini tako autentičnim.

U svijetu gdje slavne osobe često zauzimaju bahat stav i oholu osobnost, Baby Lasagna je osvježavajući izuzetak. Njegova skromnost i jednostavnost osvojili su srca mnogih, uključujući i one koji inače gaje averziju prema slavi ili nisu skloni podržati konvencionalne oblike umjetnosti.

Ova priča o Baby Lasagni podsjeća nas da ljepota umjetnosti i glazbe leži u njenom utjecaju na ljude, bez obzira na njihove osobne preferencije ili uvjerenja. Njegova pobjeda na Eurosongu u srcima publike nije samo trijumf glazbe, već i trijumf iskrenosti i autentičnosti.

Dakle, ne volim lazanje ni mačke ni vjeru, sve preferencije Baby Lasagne, a ipak on predstavlja svijet iskrenosti i autentičnosti. Možda nas Baby Lasagna podsjeća da je još uvijek moguće biti slavan, a istovremeno ostati vjeran sebi. I za to mu ne možemo dovoljno zahvaliti.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera - IBAN: HR3124020061100838696

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.