Međimurska Filipinka Chriztel, prvi put u povijesti Supertalenta, osvojila zlatni gumb od publike

Međimurska Filipinka, dvanaestogodišnja Chriztel Renae Aceveda koja već nekoliko godina živi u Svetom Martinu na Muri posebno je oduševljena kulturom tog kraja i upravo to željela je pokazati na Supertalentu. Stoga je u narodnoj nošnji, tečnim hrvatskim jezikom i tradicionalnom pjesmom oduševila žiri.

„Mi smo svi ovdje u problemu, mi nemamo više nijedan zlatni gumb“, poručila je Martina, a onda je publika uzela stvari u svoje ruke i lansirala Chriztel ravno u polufinale – zlatnim gumbom.

Nakon toga brisale su se suze na pozornici, u publici i backstageu jer ovo je trenutak koji se nikad prije nije dogodio u Supertalentu. „Mi smo potrošili sve zlatne gumbe, samim time nemamo više onih konfeta. Znači nikad u povijesti Supertalenta se nije dogodilo da se publika na ovaj način za nekog zauzela“, objasnila je Martina, a tad su u na pozornicu dotrčali Frano i Igor koji su zlatnim konfetima posuli Chriztel i njezine roditelje. „Osjećam se jako veselo, nemam riječi uopće, jako sam zahvalna“, poručila je nakon svega Chiztel.

 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.