Nagradna igra: osvoji kvalitetan ženski novčanik i knjigu

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi – Konobar s olovkom
Facebook | Twitter | Instagram | TikTok

Pozivam vas na moju posebnu nagradnu igru “Starinski dragulji”, podnaslov za kajkavce “Kak se negda živelo!”!

Da, da, baš ste dobro čuli, pardon, pročitali! Nudim ženama priliku da osvoje kvalitetan ženski novčanik (mogu ga naravno osvojiti i muškarci za poklon mami, sestri, ženi, tajnici, omiljenoj medicinskoj sestri itd.) i knjigu Svakodnevne priče, ubojstvo i seks (ova knjiga autora Gorana Radikovića i Gorkića Taradija je zapravo zbir  priča s raznih natječaja: kriminalističkih, znanstveno-fantastičnih, emotivnih, ljubavnih, tužnih, ali i šaljivih, ironičnih, satiričnih!).

A, što trebate napraviti? Samo napišite par redaka na temu  “Kako se nekad živjelo”. Neka se osjećaj starinskih vremena prenese na papir! Može, kako se to sad moderno kaže, na standardu ((ilitiga hrvatskom jeziku), može na kajkavskom, a može i na onom kojeg razumiju samo Dalmatinci. I vrlo važna stvar, tih vaših par redaka bit će objavljeno na portalu Međimurje info,  mogu sudjelovati svi 18+ , a  rok je 31.svibnja ove godine.

Napišete li baš priču, pjesmu, šalu ili ep na temu “Kako se nekad živjelo” imate  priliku da budete objavljeni u mojoj sljedećoj knjizi planiranoj za drugu polovicu ove godine. Zar to nije sjajna prilika da vaše riječi dosegnu šire mase i ostanu zabilježene u knjizi?

Vaše kreacije šaljite na email adresu konobar@medjimurje.info , pustite mašti na volju i prepustite se čarima prošlosti!

Oživite duh prošlosti svojim riječima! Vidimo se na putovanju kroz vrijeme!

Vaš Konobar s olovkom
Nagradna igra: osvoji kvalitetan ženski novčanik i knjigu
Nagradna igra: osvoji kvalitetan ženski novčanik i knjigu

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.