07.05.2023. Liverpool - Ceremonija otvaranja Eurovizije. Let 3 Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Večeras navijamo za Let 3 i Mamu ŠČ!

Sve je spremno za glazbeni spektakl!

Ovogodišnji Eurosong održava se u Ujedinjenom Kraljevstvu, u lučkom gradu rokerske duše, Liverpoolu. Zbog ratne situacije, prošlogodišnji pobjednici ne mogu biti domaćini ovog velikog glazbenog događaja, zbog čega je Engleska Ukrajini izašla u susret. Ovogodišnji slogan Eurosonga glasi “United by Music” koji prati logo koji prikazuje partnerstvo Ukrajine i Ujedinjenog Kraljevstva.
 

 
Na svečanom otvorenju pojavili su se dotjerani predstavnici, a naš Let 3 ni ovoga puta nije rzaočarao, pa su tako ostali u svome klasičnom, prepoznatljivom tonu. Odjeveni u ogrtače s hrvatskom i ukrajinskom zastavom te bijelim donjim majicama s printom i gaćicama preko kojih su imali podsuknje.

Priliku su iskoristili da pokažu ludost i zabave sve gledatelje, pa su tako i skinuli ogrtače i ostali samo u donjem rublju.

Polufinalnim večerima na Eurosongu moderirat će ukrajinsko-britanska kombinacija koju čine glumica Hannah Waddingham, pjevačica Alesha Dixon te članica ukrajinskog benda THE HARDKISS – Julia Sanina. Planetarno popularni komentator Graham Norton bit će voditelj u velikom finalu. Ceremoniju otvaranja predvodit će komentator i prijašnji voditelj Eurosonga, Ukrajinac Timur Miroshnychenko, uz sportsku voditeljicu i olimpijku podrijetlom iz Liverpoola – Sam Quek.

Naši predstavnici nastupaju na rasporedu večeras, prve polufinalne večeri, 7. po redu.
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.