FOTO: ilustracija

74-godišnja baka nasamarila lažne policajce koje su tada uhvatili pravi policajci

Ova umirovljenica znala je točno što treba učiniti kada su je nazvali lažni policajci i rekli joj da mora predati krivotvorene novčanice.

Obavijestila je policiju, no predaja je nastavljena pa su muškarci, zahvaljujući hrabroj bakici, uhvaćeni u zasjedi.

Kako bi se dokopali životne ušteđevine, dvojica muškaraca nazvala su 74-godišnju umirovljenicu. Predstavili su joj se kao policajci te joj rekli kako mora zamijeniti krivotvorene novčanice po koje će doći. No, baka je odmah nanjušila da je riječ o prijevari, što je pravo osvježenje u moru vijest o na identičan način prevarenim starijim osobama.

Obavijestila je policiju, a gospođa je nastavila dalje surađivati s lažnim policajcima s kojima je dogovorila primopredaju novca. Na taj su način prevaranti uhvaćeni u zasjedi.  

“Nepoznati počinitelj došao je do njezinog stana te mu je predala novac. Međutim, policijski službenici su prilikom izlaska iz stana uhitili 59-godišnjaka, a nedaleko od mjesto događaja i 34-godišnjaka koje su priveli u službene prostorije na kriminalističkog istraživanje” – izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.