Foto: Košarkaško-humanitarni vikend u Donjem Kraljevcu

Međunarodni humanitarni košarkaški turnir U11 kategorije “Donji Kraljevec 2023.” u organizaciji Košarkaški Klub Donji Kraljevec je završio!

Dok se sudionicima sliježu dojmovi, a ako nisu lagali , svi od reda su pozitivni, vrijeme je da napravimo rekapitulaciju…
 

 
Na sada već tradicionalnom turniru kojeg klub organizira u sklopu Dana Općina Donji Kraljevec, kojoj i ovim putem zahvaljujemo na pomoći pri organizaciji, kroz dva dana sudjelovala su četiri kluba sa svojim U11 ekipama. To su uz domaćina redom bili Košarkarsko društvo Maribor mladi, KK”Bratstvo”Bosanska Krupa i KK Rudar. 50-ak “klinaca” prelijep, sunčan vikend provelo je družeći se i zabavljajući, a pritom radeći ono što najviše vole: igrajući košarku!

Iako je rezultat kod ovakvih događanja uvijek u drugom planu jer je promocija bavljenja sportom i važnosti kretanja najvažnija, moramo istaknuti kako se ni ove godine osvojivši prvo mjesto, u sportskom smislu nismo pokazali najgostoljubivijim domaćinima.
Tako je konačni poredak, nakon što je svaka ekipa odigrala utakmicu sa svakom bio:

1. mjesto: Košarkaški Klub Donji Kraljevec
2. mjesto: KK”Bratstvo” Bosanska Krupa
3. mjesto: Košarkarsko društvo Maribor mladi
4. mjesto: KK Rudar

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Rejhan Džafić iz KK Bratstvo, dok je najbolji strijelac turnira domaći igrač, Mihael Mesarić. Čestitke i veliko hvala svima!

I sve ovo što smo do sad napisali nemjerljivo je manje važno u usporedbi s humanitarnim aspektom ovog našeg sportskog događaja. Kao što smo i najavili, sva sredstva skupljena na turniru donirat će se humanitarnoj akciji Petar je mali borac. Kroz turnir je skupljeno 1.000 eura koje ćemo uplatiti na račun humanitarne akcije (HR2423400093511156715) i na taj način se i mi uključiti svojim malim doprinos da maleni borac Petar pobijedi u svojoj životnoj borbi!
Od srca neizmjerno hvala svima koji su se uključili u ovu našu akciju!

…a mi nastavljamo s našim aktivnostima… Čeka nas dugo, toplo ljeto prepuno radosti loptanja pod obručima! Vidimo se!

Foto: Košarkaški Klub Donji Kraljevec


 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.