Foto: Nenad Novaković

Muškarac za automobil vezao psa i vukao ga cestom, a onda ga bacio u šumu

Prizor je zaista uznemirujući: iza automobila, po cesti, vuče se pas. Očigledno više nije živ ili, ako i jest, to sigurno neće još dugo biti. Fotografije ja nastala, kaže muškarac koji ju je objavio, u naselju Ravna Romanija u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Snimku je na svom Facebook profilu podijelio Nenad Novaković, koji nam je rekao kako je autor fotografije jedan njegov prijatelj. Kaže, nije on bio tamo, jer da jest, ne bi samo tako pustio da vozač ode.

– Da sam ja bio tamo… Koliko znam, nitko slučaj nije nitko prijavio na policiji. Meni se nitko nije javio – rekao je za Jutarnji.

Pojasnio je kako se na fotografiji ne nalazi vuk, što su neki napisali, već da je definitivno riječ o psu. Prijatelj mu je rekao kako je u trenutku dok je on fotografirao, nesretno stvorenje još uvijek davalo znakove života. No, ne zadugo, a navodno ga je vozač nedugo nakon primio za noge i odvukao u šumu takvog krvavog.

Fotografija se poput požara proširila društvenim mrežama, a mnogi se nadaju kako će policija u ovom slučaju, pošto se na fotografijama jasno vide registarske oznake, kazniti vozača. Prema tamošnjem Zakonu o zaštiti i dobrobiti životinja mogao bi biti samo novčano kažnjen i to iznosom od 30 do 10 tisuća konvertibilnih maraka.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.