Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje organizira međunarodne savjetodavne dane s predstavnicima austrijskog mirovinskog osiguranja

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje i nositelj mirovinskog osiguranja iz Republike Austrije Pensionsversicherungsanstalt organiziraju savjetodavne dane u Čakovcu 19. travnja 2023. za osiguranike koji su zaposleni ili su bili zaposleni u Republici Austriji.
 

 
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane osiguranike ili korisnike austrijskih mirovinskih davanja, koji su dio radnog vijeka proveli u osiguranju u Republici Austriji, da uz prethodnu najavu, dođu na savjetodavne dane na kojima će stručnjacima mirovinskog osiguranja moći postaviti pitanja vezana uz ostvarivanje svih prava iz austrijskog sustava mirovinskog osiguranja te saznati informacije o trajanju postupka ostvarivanja prava, kao i o načinu i postupku isplate austrijske mirovine.

Savjetodavni dani održat će se 19. travnja 2023., od 9 do 13 sati, u vijećnici Grada Čakovca, Kralja Tomislava 15, a zainteresirani građani mogu se najaviti i dogovoriti termin putem telefona: 040 311 758 ili e-pošte: tamara.taradi@mirovinsko.hr.

Napominjemo da je potrebno ponijeti svoju dokumentaciju o mirovinskom osiguranju i osobnu iskaznicu ili putovnicu.
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.