Ismijavala djevojku oboljelu od raka pa je otac natjerao da obrije glavu

Otac jedne tinejdžerice otkrio je na Redditu zašto je svoju 16-godišnju kćer natjerao da obrije glavu.

Naime, objasnio je da se njegova bivša supruga vrlo uznemirila zbog tog postupka, ali on tvrdi da je imao dobar razlog za takvu kaznu.

“Moja bivša supruga i ja imamo 16-godišnju kćer. Ja imam skrbništvo nad njom jer moja supruga ima novu obitelj. To spominjem jer se prije svog postupka nisam konzultirao sa suprugom i ona me sada osuđuje”, započeo je objavu.

“Moja kći je nedavno ismijavala jednu učenicu koja je izgubila kosu zbog liječenja raka. Čak joj je skinula periku. Navodno je tu riječ o nekoj ranijoj svađi između njih dvije, što nije izgovor za kćerkino ponašanje. Nisam odgajao svoju kćer da se prema ljudima ponaša onako kako se ponašala i zgadio mi se njezin stav”, nastavio je.

“Da stvar bude gora, moja kći se nije pokajala zbog toga što je učinila i izjavila je da je dotična djevojka to zaslužila …. Pa sam svojoj kćeri dao dvije mogućnosti za kaznu: oduzimanje sve elektronike, uključujući i mobitel koji joj više nikada neću kupiti, ili da ode frizeru i obrije glavu.

Tinejdžerica je izabrala drugu kaznu, a njenog oca zanima je li bio u pravu, piše Index.

Većina korisnika Reddita nije se složila s njim.

“To nije dobro roditeljstvo i to je sigurno”, “Tvoja je kći nasilnik jer si i ti nasilnik”, “Zeznula je stvar, ali nisi li mogao smisliti drugi način za odgajanje osim fizičkog kažnjavanja”, neki su od komentara.

Jedan korisnik popularne mreže dao je ideju kako je otac mogao kazniti kćer s puno manje ponižavanja.

“Zašto je niste natjerali da volontira na odjelu za oboljele od raka, posebno na dječjem odjelu. To bi joj sigurno pomoglo da ima više suosjećanja”, napisao je.

Ismijavala djevojku oboljelu od raka pa je otac natjerao da obrije glavu

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donacije možete izvršiti uplatom na žiro račun HR3124020061100838696 kod Erste banke. Hvala vam što podržavate djecu!

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.