Autorica fotografije: Lea Ciglarić

Započeo 7. fotografski natječaj „Moji doli i bregi“

Lokalna akcijska grupa Međimurski doli i bregi poziva sve zainteresirane na uključivanje u 7. fotografski natječaj pod nazivom „Moji doli i bregi“. Pravo sudjelovanja imaju sve osobe koje se bave fotografijom, bez obzira na prebivalište, spol, nacionalnu ili bilo koju drugu pripadnost. Prava sudjelovanja izuzeti su članovi ocjenjivačkog žirija, osobe u organizacijskom odboru te osobe mlađe od 16 godina.

Foto natječaj je podijeljen u dvije teme: poljoprivreda i turizam, a fotografije moraju biti snimljene na području koje pokriva LAG Međimurski doli i bregi tj. na području Općine Belica, Općine Domašinec, Općine Gornji Mihaljevec, Općine Mala Subotica, Općine Nedelišće, Općine Podturen, Općine Pribislavec, Općine Selnica, Općine Strahoninec, Općine Sveti Juraj na Bregu, Općine Sveti Martin na Muri, Općine Šenkovec, Općine Štrigova, Općine Vratišinec i Grada Mursko Središće.
 

 
Svaki sudionik može poslati ukupno 5 fotografija na adresu elektronske pošte lag.mdib@gmail.com s naznakom lokacije na kojoj je snimljena fotografija, imenom i prezimenom te datumom rođenja autora, adresom elektronske pošte i brojem telefona.

Natječaj traje od 17. lipnja do 31. kolovoza 2021. godine.

Najbolje fotografije odabrat će ocjenjivački žiri sastavljen od tri člana. Rezultati natječaja bit će objavljeni na internet stranici i društvenim mrežama LAG-a po završetku natječaja. Autori odabranih fotografija bit će nagrađeni bogatim poklon paketima.

– Sudionici foto natječaja „Moji doli i bregi“ suglasni su s objavom fotografija na internetskoj stranici i društvenim mrežama LAG-a, kao i s time da će se fotografije koristiti u promotivne svrhe Lokalne akcijske grupe Međimurski doli i bregi – poručuju organizatori foto natječaja.
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.