Godišnjica najveće parfemske bočice na Svijetu

Godina dana prošla je od službene promocije najveće parfemske bočice s kojom je Dejan Levačić i njegovo brend LEVY, službeno uvršten u Guinness World Record. Njegov novi rekord najveće parfemske bočice prema službenom mjerenju iznosi 616 litara zapremnine.

Prijašnji vlasnik rekorda bili su Ujedinjeni Arapski Emirati sa zapremninom parfemske bočice od 500 litara.

Službena promocija obaranja rekorda održana je u Čakovcu, uz nazočnost gostiju i predstavnika medija.

Također od samog početka apliciranja postupka obaranja rekorda bio sam svjestan da je moj suparnik na raspolaganju imao neograničenu financijsku moć i svu potrebnu organizacijsku infrastrukturu koja meni nije bila dostupna u takvom obimu.

Upravo ti razlozi kroz podršku nekolicine dobrih ljudi velika srca koji su vjerovali u moj uspjeh, a bili su uključeni u projekt bili su motiv i snaga koji su omogućili da moji snovi postanu globalna turistička stvarnost koja tek započinje.

,,There are no limits to what you can accomplish,,  rekao je za kraj Dejan Levačić

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

_____________________INTERMEZZO_________________

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.