Screenshot: Twitter

Usred pogreba začuli pokojnika kako viče “U pomoć!”

Okupljeni na pogrebnoj ceremoniji u Irskoj prije nekoliko su dana prilikom ukapanja pokojnika doživjeli nesvakidašnju situaciju. Dok su obitelj i prijatelji ispraćali Shaya Bradleyja, odjednom su čuli viku i lupanje iz lijesa.

“Halo, halo. Pustite me van, ovdje je jebeno mračno. Čujem li ja to možda svećenika?” vikao je iz groba.

Iako su ljudi u početku bili zbunjeni i u strahu, ubrzo se širom groblja počeo širiti glasni smijeh. Shay ipak nije bio živ, već je prije smrti snimio neobičnu snimku koja je puštena preko zvučnika pored groba.

Njegova supruga Anne otkrila je da je njen muž ovu snimku napravio godinu dana prije samog sprovoda, a za nju je znala samo najuža obitelj.

“Moj mi je sin rekao za snimku dan prije muževe sahrane”, otkrila je Anne za Bored Pandu.

Video sa sahrane postao je viralan nakon što ga je podijelila pokojnikova kći, koja je napisala da je ovo bila očeva posljednja želja.

“Uvijek si bio šaljivdžija. Nasmijao si nas baš kad nam najviše to treba. Zauvijek ću te voljeti”, emotivno se oprostila Andrea.

Naime, Shay je i za vrijeme života volio svakodnevno smišljati smicalice za svoje najbliže, tako se i sad pobrinuo da svoju obitelj i prijatelje posljednji put nasmije.

IZVOR: Index

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.