Liječnici savjetuju: masturbacijom ojačajte svoj prirodni imunitet

Sve je više ograničenja u svakodnevnom životu zbog pandemije korone i svi pokušavaju ostati zdravi te poboljšati imunitet koliko god mogu. Liječnici savjetuju metodu koja bi se mnogima mogla i svidjeti

Doktorica Jennifer Landam, specijalistica za hormonsku terapiju, sugerira da bi uživanje u masturbaciji moglo biti upravo ono što vam treba za jačanje prirodnih obrambenih snaga vašeg tijela.

Poznato je da masturbacija jača vaš imunološki sustav i povećava broj bijelih krvnih stanica, što zauzvrat pomaže u borbi protiv infekcije u tijelu.

Stavovi dr. Landam također se odražavaju u maloj studiji koju je proveo Odjel za medicinsku psihologiju Sveučilišne klinike u Essenu u Njemačkoj, a koja je pomno proučavala učinke orgazma kroz masturbaciju na broj bijelih krvnih stanica.

Rezultati su bili jasni i potvrđeno je da su seksualna uzbuđenost i orgazam povećali broj bijelih krvnih zrnaca i ojačali imunološki sustav.

Uz to, orgazmi vam općenito pomažu i da se opustite i bolje spavate, a više sna znači i više vremena za oporavak tijela.

Osim toga, seksualno uzbuđenje povećava brzinu otkucaja srca, a broj otkucaja u minuti doseže svoj vrhunac tijekom orgazma, piše The Sun, a prenose 24 sata.


Donirajte Udrugu Mlada pera

Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.