Međimurski vinari otvorili podrume i srca posjetiteljima

U završnici 23. Urbanova, proteklog vikenda brojni Međimurci i Međimurke te posjetitelji iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja uživali su u dijelu manifestacije u kojem su naši vinari otvorili vrata svojih podruma, ali i srca posjetiteljima. Otvoreni podrumi godinama uspješno spajaju turiste i ljubitelji vinske kapljice s vinarima te je ponuda različitih sadržaja, uz degustacije, iz godine u godinu sve bolja.

Ljubitelji vina mogli su kušati najbolja vina Europe na međimurskoj vinskoj cesti, a u svakom podrumu, domaćini su pripremili i prigodne sadržaje uz glazbu.

Najbolja vina, zanosni okusi lokalnih jela pripremljenih s ljubavlju i pažnjom te atmosfera puna zabave čekali su sve posjetitelje tijekom Dana otvorenih podruma te je putovanje vinskom cestom bio uistinu osobit enogastronomski doživljaj.

Vrata podruma otvorile su vinarije Cmrečnjak, Dvanajščak-Kozol, Hažić, Horvat, Kerman, Kocijan, Kojter, Kossi,  Medenjak, Novak, Preiner, St. Jerome i Štampar.

IZVOR I FOTO: Međimurska županija

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.