Chriztel je pobjednica jubilarne desete sezone Supertalenta!

Nakon što je žiri odabrao troje superfinalista: Eminu Bajtarević, Crowd control i Chriztel Renae Acevedu, gledatelji su uzeli telefone i njihove sudbine u svoje ruke.

Glasovi su prebrojani, a mi imamo pobjednicu jubilarne desete sezone Supertalenta. Chriztel Renae Aceveda čestitamo na pobjedi!

U raskošnom finalu 10. sezone Supertalenta nastupilo je 12 kandidata koji su kroz osam audicijskih i četiri polufinalne epizode svojim nevjerojatnim talentima osvajali žiri i publiku.

Dvanaestogodišnja Chriztel Renae Aceveda već je na audiciji pokazala nevjerojatan talent, koji je posebno prepoznala publika u studiju te je nagradila zlatnim gumbom. Za spektakularan finalni nastup odabrala je pjesmu Doris Dragović ‘Molitva’, upotpunivši je pjevanjem na hrvatskom i engleskom jeziku. „To kako si ti večeras pjevala je zapravo zašto postoji umjetnost i zašto mi kao publika živimo za ovakve trenutke. To kako si ti neke dijelove otpjevala iz samog korijena svoje duše je bilo užitak za slušati, uljepšala si nam večer i zaista je podigla na posebnu razinu“, opisao je Fabijan nakon nastupa.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.