Ilustracija: Goran Radiković

Niste premladi da ostavite Tragove budućnosti!

Osnovnoškolci i srednjoškolci, nemojte misliti da je prerano da ostavite trag iza sebe! Neka vaša priča, pjesma, sastavak… završi u velikom godišnjem zborniku udruge Mlada pera naslova Tragovi budućnosti.

Dakle, tema je slobodna, forma je slobodna, što više radova pošaljete veća je mogućnost da će vam rad biti objavljen u godišnjem zborniku! Svi autori koji budu izabrani za objavu u zborniku dobit će besplatno svoj primjerak zbornika kad izađe, sve detalje pogledajte  na https://www.mlada-pera.medjimurje.info/2023-2/neka-bude-sto-deblja-jer-je-plod-naseg-podneblja/!
Rok za slanje radova je 15.10.2023. godine, a zatim zbornik ide u tisak i slijedi velika promocija zbornika na koju vas odmah sad i pozivamo! Naravno, javit ćemo točan datum  i mjesto promocije!
 

 
Posebno poglavlje u zborniku bit će posvećeno Međimurju, a sva ostala poglavlja formirat ćete vi sami temama i sadržajem svojih literarnih uradaka!

Svoje mjesto u ovom posebnom poglavlju možete zauzeti i sudjelovanjem na natječaju Moja priča iz Međimurja! Ne morate biti iz Međimurja da bi ponijeli titulu Literarnog ambasadora Međimurja, dovoljno je da vaš literarni rad vezan uz Međimurje. Taj natječaj traje do 10.12.2023. no radovi koji pristignu do 15.10.2023. mogu završiti u zborniku! Više detalja na https://www.mlada-pera.medjimurje.info/2023-2/moja-prica-iz-medimurja/

Dakle, jeste li spremni ostaviti  Tragove budućnosti?
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.