Ljetna akcija – kupi jedno, biraj besplatno drugo

Kao što znate, udruga Mlada pera ima svoju knjižaru za potporu – određenim iznosom donacije dobivate željenu knjigu u znak zahvale za donaciju! Glavni izbor su knjige i slikovnice u nakladi udruge Mlada pera, rezultati literarnih natječaja udruge među osnovnoškolcima i srednjoškolcima. Prikupljenim sredstvima omogućuje se financiranje novih natječaja i izdavanja zbornika i slikovnica.

Sada vam nudimo ljetnu akciju – kupi jedno, biraj besplatno drugo!

Naime, kupnjom slikovnice/bojanke Vapaj basni ili knjige Svakodnevne priče, ubojstvo i seks možete odabrati još bilo koji drugi zbornik ili slikovnicu iz Knjižare udruge Mlada pera!

Dovoljno je da  napravite narudžbu za slikovnicu/bojanku ili knjigu i u napomeni ostavite komentar primjerak kojeg zbornika ili slikovnice želite iz ostale ponude!

Naravno, ukoliko uzmete slikovnicu/bojanku Vapaj basni ne možete odabrati knjigu Svakodnevne priče, ubojstvo i seks i obrnuto!

Podsjećamo, prikupljenim sredstvima omogućuje se financiranje novih natječaja i izdavanja zbornika i slikovnica.  Unaprijed zahvaljujemo na podršci!

Opcije uplate:  PayPal, Stripe, G-pay, Apple-pay, uplata na žiro-račun ili KEKS Pay što možete odabrati tijekom narudžbe!

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.