Djeco, dovedite i roditelje na Mozaik poezije i proze

Dođite na predstavljanje trećeg zbornika u nakladi Udruge Mlada pera – Mozaik poezije i proze koje će biti 11.02.2020. godine u 17:30 sati u Knjižnici i čitaonici Šenkovec.

Uz nastup učenika 2. razreda OŠ Petar Zrinski Šenkovec, Umjetničke škole Miroslav Magdalenić Čakovec, mladih literata iz Međimurja čiji radovi su objavljeni u zborniku osim predsjednika Udruge Mlada Pera Gorkića Taradi predstavljanje će voditi i Gita Radiković, ambasadorica Udruge Mlada pera, inače učenica 2.a razreda OŠ Petar Zrinski Šenkovec.

Knjiga ima tri poglavlja:

  • U prvom su priče i pjesme pristigle na natječaj Različitim jezicima na istome putu. Mladi autori su mogli pisati na bilo kojem jeziku ili dijalektu za koji su smatrali da će se moći najbolje izraziti o bilo kojoj temi. Bio je to zapravo svojevrstan nastavak prvog natječaja o različitosti.

  • Drugi dio zbornika rezultat je natječaja Koja je dobitna kombinacija?

  • Treći dio zbornika izbor je radova objavljenih na portalu Udruge Top generacija, naših stalnih mladih suradnika ali i mnogih koji su nam se prvi put javili što znači da Udruga Mlada pera uspijeva zadržati interes mladih literata i privući nove mlade spisateljske nade.

Kod svake nove knjige treba odabrati naslov koji karakterizira sadržaj te knjige. Na koricama zbornika mozaik je ilustracija koje su nam poslali mladi autori uz svoje literarne radove, u zborniku je mozaik poezije i proze, dakle naslov zbornika se nameće sam po sebi – Mozaik poezije i proze. Možda naslov zvuči ozbiljno no mi mlade autore i njihova djela shvaćamo ozbiljno.

Dođite djeco, slobodno povedete i roditelje!

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

_____________________INTERMEZZO_________________

Donirajte Udrugu Mlada pera

_____________________________________________________

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.