Screenshot List Međimurje

Odgovor Ljerki Cividini po čijem sam to nalogu istupio

Gorkić Taradi
Gorkić Taradi – Konobar s olovkom
Facebook | Twitter | Instagram | TikTok
Evo u listu Međimurje je izašao članak o krivotvorenju mog potpisa na listi za podršku Ljerki Cividini. Nemam tu sad što više dodati, u članku Anamarije Horvat Šantl sve piše, ona je profesionalno zatražila očitovanje od svih uključenih u slučaj na ovaj ili onaj način. I DORH svojom formulacijom potvrđuje da je dokazano da je potpis krivotvoren: “Policija nije utvrdila identitet osobe koja je krivotvorila potpis…”

Neću sad ulaziti u to jesu li institucije napravile sve što je u njihovoj moći ili nisu. Ono na što se želim osvrnuti je odgovor gradonačelnice Ljerke Cividini na novinarkin upit, odnosno njen način razmišljanja.

Prva asocijacija kad sam pročitao njen odgovor mi je bio Andrej Plenković, to je njegov obrazac komuniciranja, odnosno način ophođenja HDZ-a prema običnim građanima. Oni su njima budale i ne znaju razmišljati svojim glavama. Razmišlja li netko svojom glavom odmah je nečiji plaćenik i ako traži svoja prava to radi po nečijem naputku. Očito je i HNS vrlo brzo prihvatio taj način razmišljanja pa Nenad Hranilović, predsjednik HNS-a Međimurja, ne zna ništa o ničemu kao što Plenković nikad ništa ne zna o aferama HDZ-a. Zato se HNS i HDZ toliko vole, učenik je dostojan svog učitelja po neznanju i ignoriranju običnih ljudi.
 

 
Da je Ljerka Cividini imalo obratila pažnju na to na što se ja žalim onda ne bi pitala odakle ja znam da je moj potpis krivotvoren na nekoj listi ako ga sam nisam stavio jer je odgovor na to bio u njoj upućenom pitanju!
Zatim se pita kako tek sad reagiram i to očito po nečijem nalogu. Kao prvo, nije tek sad, imam crno na bijelo kad sam ja reagirao baš kod svih kod kojih sam morao, još u svibnju 2021. godine.
A što se tiče po čijem nalogu sam reagirao, na taj njen komentar u stilu HDZ-a postavljam ja njoj pitanje:

Zašto mislite da mi treba nečiji nalog da se obratim institucijama zabrinut jer je netko, kako navodi izvor pod pseudonimom Barbara Novak odnosno Žene Međimurja, iz BANKE(!!!) dao moj broj osobne iskaznice, rok trajanja moje osobne iskaznice i na kraju, netko je i krivotvorio moj potpis??? Zašto mislite da ja nemam pravo obratiti se pravnoj državi (ako ovo je ovo pravna država) da me zaštiti u ovoj očitoj povredi mojih prava, ali i ugrožavanja moje sigurnosti?
Zašto mi treba nečiji nalog da izrazim svoju sumnju u legitimnost Vaše kandidature ako sad svi znamo da je moj potpis na Vašoj listi za podršku krivotvoren?

A ako ste skupili više od 1000 potpisa podrške zašto se ukazala potreba za krivotvorenjem samo mog, jednog?

Shvaćate li sada da sam istupio po nalogu samog sebe?

Ne tražite da se ljudi izjednače umno, već moralno!
Luka Perković, Kritike i eseji

 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.