Foto: HNS

Patrik Kolarić dijelit će pravdu na rasprodanom Jadranskom derbiju

Patrik Kolarić određen je za glavnog suca derbi susreta 2. kola SuperSport HNL-a u kojem će Hajduk od 21:05 na Poljudu odmjeriti snage s Rijekom.

Ovom 28-godišnjaku prvi je to Jadranski derbi u kratkoj sudačkoj karijeri, u kojoj je i vodio najveću utakmicu hrvatskog nogometa, pretprošlog svibnja je bio i na derbiju Dinama i Hajduka.

Asistirat će mu Marjan Tomas (Osijek), Vedran Đurak (Sv. Ivan Zelina) i Mateo Erceg (Benkovac) dok će u VAR sobi biti Ante Čuljak (Zagreb) i Ivan Mihalj (Velika Gorica). Delegat susreta je Darko Kolesarić (Osijek), kontrolor suđenja Ivica Modrić (Zagreb), a časnik za sigurnost Jurica Jurjević.

Inače, kolo će u petak otvoriti Varaždin i Slaven Belupo te Ante Čulina iz Zagreba dok je subotnji termin od 18:45 rezerviran za duel Gorice i Lokomotive koji je pripao Dariju Belu.

Istog dana u 21 sat Istra 1961 će na Aldo Drosini dočekati Dinamo, a ulogu glavnog suca će imati Splićanin Duje Strukan.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.