preneseno s: www.mnovine.hr objavila/foto: Sanja Heric

Humor zavladao Malim Mihaljevcem: Mještani se nasmijali na karikature, Zlatnu smoligu i predstavu!

Ni nevrijeme pa ni kratkotrajni nestanak struje nisu spriječili da humor zavlada  Malim Mihaljevcem

Nakon jakog vjetra i kiše manifestacija Dani humora u Malom Mihaljevcu preselila se sa sportskih terena u Dom kulture u Malom Mihaljevcu te je započela u nešto kasnijem terminu.
 

 
– Dani humora, kao i sve ostale manifestacije koje održavamo, ne bi bile moguće bez pokroviteljstva općine, mjesne zajednice i suradnje svih udruga u mjestu. Od srca vam svima hvala. Pozdravljam i našeg Damira Novaka koji nam uvijek dovodi zanimljive goste, svoje kolege karikaturiste, rekla je na otvorenju Dana humora Kornelija Mesarić, predsjednica Udruge žena.

Oko 20 sati započela je promocija satiričko-humorističkog lista Zlatna smoliga, koje su predstavili sam urednik Damir Novak, jedan od autora Ivan Grahovec te Karmen Klobučarić i Vedran Kovačić koji čine uredništvo lista.

 Zahvaljujem udruzi žena, načelniku Anđelku Nagrajsaloviću koji prepoznaje važnost humora jer humor je oblik zabave sa svrhom da nasmije ljude i učini ih sretnim i zato zalužuje visoko mjesto terapijskim sredstvima, istaknuo je na promociji Damir Novak, inače i karikaturist u našim Međimurskim novinama.

U sklopu Dana humora otvorena je i izložba slovenskog karikaturista Antona Buzetija. Osim karikature, crta i ilustracije te je ukupno ilustrirao 42 dječje slikovnice. Karikature je objavljivao u Vestniku, Večeri i Playboyju.

Humorističnu večer dodatno su začinile glumice amaterke, koje su posjetitelje nasmijale do suza. Bile su to glumice iz Kulturno-umjetničke udruge Društvo žena Gornji Kraljevec s predstavom Nesrečne vrečke.

Organizator događaja bila je Udruga žena Mali Mihaljevec, a pokrovitelj općina Sveti Juraj na Bregu. Suorganizatori su bili: Udruga mladih Mali Mihaljevec, Nogometni klub Mali Mihaljevec, DVD Mali Mihaljevec i Mjesni odbor Mali Mihaljevec.


 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.