Foto: Damir Krajač/Cropix

Dinamo smijenio četvoricu dužnosnika (redom Mamićevi ljudi) i izbacio ih iz kluba!

Izbačeni su Miroslav Rožić, Damir Zorić, Nikola Polak i Andrej Meniga

Na sjednici Izvršnog odbora Dinama pometen je kompletni Nadzorni odbor Dinama! Iz članstva kluba isključeni su predsjednik Miroslav Rožić te članovi Nikola Polak i Andrej Meniga. Također, iz kluba je isključen i član Izvršnog odbora Damir Zorić.
 

 
Izvršni odbor kluba odlučio se za radikalnu odluku glasovanjem. Po  izvorima Sportskih novosti  sedam članova bilo je za isključenje iz kluba, dvojica su bila suzdržana, a samo jedan je bio protiv.

Za izbacivanje ‘četvorke‘ bili su predsjednik Izvršnog odbora Mirko Barišić, Ivica Cvitković, Većeslav Bergman, Nikola Hanžel, Ognjen Naglić, Ante Todorić i Vladimir Gašparović, suzdržani su bili Adolf Kožul i Heinz Truskaller, dok je protiv bio Ivo Šušak. Na sastanku izvršnjaka nisu se pojavili Marijan Primorac i Duško Ljuština, a nije glasovao Damir Zorić, logično, jer se radilo o njemu.

Zanimljivo, svi koji su isključeni iz Dinama, mogu se žaliti – Nadzornom odboru, kojeg više – nema! Naravno, mogu uputiti i žalbu redovnom sudu, pa čekati njegov pravorijek. Četvorka je isključena iz Dinama, kako kažu izvori Sportskih novosti, jer je radila protiv kluba i nanijela mu štetu medijskim istupanjem u kojem su tvrdili da Izvršni odbor nije proveo odluku Skupštine o smjeni člana Uprave Krešimira Antolića.

Dinamovi ‘izvršnjaci‘, a s time se složio i Gradski ured za opću upravu i imovinsko-pravne odnose, stajališta su da po Statutu baš Izvršni odbor imenuje i smjenjuje članove Uprave.
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.