Aston Villa se želi riješiti Martineza nakon bezobraznog ponašanja na proslavi svjetskog naslova

Argentinski golman Emiliano Martinez, zgrozio je svjetsku javnost svojim ponašanjem prilikom dobivanja nagrade zlatna rukavica u Kataru. Danima je golman koji je odveo Argentinu do finala, pod paljbom negativnih komentara i kritika.

Trener Aston Ville, Unai Emery, također je izjavio kako nije zadovoljan ponašanjem njegove zvijezde, a španjolski Fichajes piše da ga se španjolski trener odlučio riješiti.
 

 
Bivši trener Arsenala i Villarreala preuzeo je klupu Aston Ville prije dva mjeseca, ali argentinski golman od početka mu nije najbolje legao, a njegovo nedavno ponašanje samo je potvrdilo odluku da ga se riješi.

Kad su emocije jake, teško ih je kontrolirati. Međutim, idući tjedan razgovarat ću s njim o nekim situacijama tijekom slavlja. Sad je sa svojom reprezentacijom i to poštujem, no kad dođe u klub, naša je odgovornost. Razgovarat ću s njim‘ – rekao je Emery, koji je nagovjestio da je Martinez pred izlaznim vratima kluba.

Fichajes navodi i da je već pronađena zamjena, marokanski golman Bono je prvi izbor, a Sevilla ga je voljna pustiti za oko 40 milijuna eura.

Možda bi i neki drugi treneri morali krenuti Emeryvim stopama?
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.