Pokreće se PRCA Southeast Europe Network

Udruga za odnose s javnošću i komunikacije (PRCA) najavljuje pokretanje svoje Mreže jugoistočne Europe koju predvode članovi pod općim predsjedanjem Danijela Koletića.

Mreža prati značajan rast članstva na kontinentu i posljednja je faza u globalnoj ekspanziji PRCA-e, nadovezujući se na svoj status najveće PR udruge na svijetu.
 

 
Danijel na ovu poziciju dolazi s 30 godina iskustva u područjima kriznog upravljanja, odnosa s medijima, upravljanja događajima i strateškog savjetovanja. Osnovao je i vodeću međunarodnu konferenciju usmjerenu na odnose s javnošću, PRO PR Conference.

Predsjednik Mreže PRCA jugoistočne Europe Danijel Koletić rekao je: ‘’Godinama smo u situaciji različitih percepcija profesije odnosa s javnošću od strane menadžmenta tvrtki.Jugoistočnu Europu karakterizira nerazumijevanje političke javnosti u funkciji odnosa s javnošću, a novi standardi suradnje s medijima i digitalna percepcija koja ne može bez odnosa s javnošću pokušava promijeniti funkciju odnosa s javnošću. Za mene ova funkcija prije svega predstavlja odgovornost, novi izazov, ali i nove mogućnosti u povezivanju stručnjaka i kolega iz područja odnosa s javnošću.’’

Generalni direktor PRCA Francis Ingham MPRCA rekao je: “PRCA mreža jugoistočne Europe ponudit će prvoklasne mogućnosti umrežavanja i profesionalnog razvoja praktičarima u regiji. Pod Danijelovim vodstvom Mreža će praktičarima iz jugoistočne Europe omogućiti pristup najvećoj svjetskoj profesionalnoj PR zajednici. Veselimo se radu s Danijelom i našim partnerima u regiji dok radimo na našoj misiji podizanja standarda profesionalne prakse na globalnoj razini.”

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.