FOTO: Julien Duval/Forestland

Danas počinje X. festival Forestland

Čak deset kamiona opreme, ali i gotovo 14 dana rada potrebno je kako bi nastao Forestland, a potom i nestao. Na lokaciji tik do Bedekovićevih graba u “Raju na Bregu”, Forestland nastaje u samo nekoliko dana, a jednako tako i nestaje, bez tragova.

Gotovo deset tisuća partijanera ovaj će vikend doći u Brezje na jubilarni 10. festival Forestland iz svih krajeva svijeta. Uz puno poznatih imena, 10. festival Forestland je i retrospektiva nastupa iz prošlosti. Mnogi DJ-evi poznati su publici.
 

 
Na „Forest“ pozornicu vraćaju se tako Avadox, Corti Organ, Vedran Car, Lawrence Apaga, Timo G, ali i Sasha Mikac, Sid Cisse, Simon Majcen, JuraS, Aneas i mnogi drugi. Forestroom stage ugostit će španjolsko-njemački duo The Yellowheads, dečke koji su razvalili 2019. godine i svirali set, ali i after party, od gotovo 6 sati! Room će obilježiti i povratak Vedrana Cara, Kraundlera, Brtinzz, Pintha in da House, Kay Zrill, Barbs, tu je i Hudi, Masi Kohestani i mnogi drugi.

– Relativna novost koja je proširila line-up je veći broj nastupa rap i trap zvijezda. U petak će tako na Forestland pozornici nastupiti Rasta i 30zona, a u subotu dolaze Nucci i Voyage – rekao je Regionalnom tjedniku booking manager festivala Saša Mikac.

– Svi ti izvođači u samom su vrhu regionalnih top ljestvica, svaka pjesma im je hit i broje slušanost u milijunima na svim mrežama i servisima. Iznimno se veselimo vidjeti reakciju publike, koja sigurno neće izostati.

– Radimo već nekoliko dana, pripreme za Forestland ujedno znače da su počele i pripreme za US Car Picnic koji slijedi početkom kolovoza – kaže Krešo Biškup iz organizacije.

– Forestland je ovih dana postao pravi PARK, svaki dan smo i mi sami sve ponosniji na izgled, uređenje, ali i izgradnju samog festivala. Rookie i Dino grafitiraju još od četvrtka, imat ćemo i cool instalaciju koju je postavio Matija Filo, ali i zipline od 250 metara, jedan od najdužih u Hrvatskoj! Definitivno smatramo da se isplati doći – dodaje.

Posebna atrakcija na festivalu su Graffiti Jam koji već traje. Dino sa Graffiti ranča u Legradu i writer Rookie od vikenda rade na svojim djelima.

Rave traje sve do nedjelje, 24. srpnja, u 12 sati.
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.