U Međimurju jedan od najaktivnijh oldtimer klubova u regiji

Već 24 godine na području Međimurja djeluje jedan od najaktivnijih oldtimer klubova u Hrvatskoj, ali i regiji, Oldtimer klub Međimurje Čakovec. Oko 250 ljubitelja starih motornih vozila i tehničke kulture iz cijele županije privlače poglede gdje god se pojave sa svojim metalnim ljubimcima, a sve aktivnosti u 2021. godini i planove za ovu godinu predstavili su na svojoj redovnoj godišnjoj Skupštini.

Kako je istaknuo dugogodišnji predsjednik Kluba Franjo Belović, iz godine u godinu sve su prepoznatljiviji, a u 2021. godini sudjelovali su na mnogim oldtimer događajima, susretima, izložbama i sajmovima u Hrvatskoj i susjednim državama. Najaktivniji među članovima i ove je godine bio dopredsjednik Kluba Dragutin Barlek. Okupljanju ljubitelja oldtimer vozila nazočio je i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je istaknuo da su međimurski oldtimeri uvijek rado viđeni gosti na svim događajima u Međimurju i regiji te im je zahvalio što će se sa svojim metalnim ljubimcima na dva i četiri kotača uključiti u obilježavanje ovogodišnjih Dana Međimurske županije. Svoja vozila predstavit će i provozati na sam Dan županije, 30. travnja.

Sjednici su nazočili i načelnik Općine Sveti Martin na Muri Martin Srša, pročelnik UO za društvene djelatnosti Grada Čakovca David Vugrinec, predsjednik Zajednice tehničke kulture Međimurske županije Željko Medved i predsjednik Ogranka Udruge umirovljenika Mihovljan Josip Jezernik, naselja u kojem Odltimer klub Međimurje Čakovec ima svoje sjedište. Na samom kraju sjednice dodijeljena su priznanja članovima za 10, 15 i 20 godina aktivnog članstva, a Oldtimer klub Međimurje Čakovec s nestrpljenjem iščekuje sljedeću godišnju Skupštinu u 2023. u kojoj će obilježiti velikih 25 godina djelovanja.
 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.