Objavljuju svi, Kralju ravnozemljaša počast odajemo i mi!

MJESECIMA ČEKAO NA PRILIKU: Prijavio se za admina u grupu Ravna zemlja Balkan i pretvorio je u Okrugla: ‘Ostalo je povijest’

Od danas Kralj svih ravnozemljaša, Mustafa Musa Sejdinović, infiltrirao se u grupu, čekao je danima, mjesecima, pretvarao se da je ravnozemljaš. A bio je – spavač.

Kad je dobio šansu postati administrator, aktivirao se.

Javio se za posao admina i prihvatili su ga. Kakva pogreška!

Dragi moji i drage moje,
znam da nam je ova prokleta 2020-ta bila jako teška, ali zato imate mene, da vam popravim dan, sedmicu, mjesec ili možda godinu. Evo o čemu se radi:
Bio sam član grupe Ravna Zemlja, jedna zbirka potpunih ludaka, i imao sam na umu da ih zajebavam, ali kako? Oni su bez milosti brisali sve “globusare”, tako da sam se morao pritajiti i čekati. I onda, juče, kao poručeno, pitaju da li neko želi biti admin. Nisam časio časa, javio sam se, i zamislite molim vas, dali su mi admina!
Meni, kojeg ni ne znaju, kojeg su mogli provjerit samo jednim klikom na profil. Moj trenutak za zajebavanje je došao, i odradio sam to spektakularno. Gledajte skrinšote, i uživajte.
Sretna nam svima 2021-a, da bude bolja od 2020-te.
P.S. Promijenio sam im naziv u Okrugla zemlja, i oni ga ne mogu mijenjat u sljedećih 27 dana. Prelijepo

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.