fbpx
Dejan Levačić

Hoće li se Dejan Levačić okušati i u politici?

Prije dvije godine u zgradi Scheier u Čakovcu Dejan Levačić predstavio je Čakovcu i Međimurju najveću bočicu parfema na svijetu. Prikupivši potrebnu dokumentaciju,  ubrzo i službeno ulazi u Guinnessovu knjigu rekorda, a uz njegovo ime navedeni su Čakovec i Međimurje. Upravo je obaranjem Guinnessovog rekorda pokazao koliko cijeni svoj kraj.

Zanimljivo je što je na današnji dan, godišnjicu uspješnog obaranja Guinnessovog rekorda, do nas doprla vijest da Dejan Levačić  razmišlja o ulasku u političku utrku na predstojećim lokalnim izborima.

Iza Dejana stoje mnogobrojni uspješni projekti kao što je i višegodišnja uspješna organizacija Čakovec auto show-a. Iz arhive smo ipak izvukli fotografiju Dejana Levačića na predstavljanju najvećeg parfema na svijetu koja je zapravo bila globalna promocija Čakovca i Međimurja.

Sa svojim najvećim parfemom upoznao je cijeli svijet s Čakovcem i Međimurjem, a hoće li svojim znanjem i iskustvom pokušati promijeniti i svoj rodni kraj – saznat ćemo uskoro.

Hoće li se Dejan Levačić okušati i u politici?
Dejan Levačić na predstavljanju najveće boce parfema na svijetu u zgradi Scheier

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!

Podržite literarno stvaralaštvo djece

kn

Odredite sami iznos

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 1,00 kn

Tečajevi jezika, srednje škole i besplatni studiji u inozemstvu – Educational travel worldwide (ETW) agencija je koju trebaš!
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: