Udruženje obrtnika prijavilo osobe koje nelegalno prodaju adventske vijence na Facebooku

Društvene mreže preplavljene nelegalnom prodajom adventskih vjenčića, Udruženje obrtnika prijavilo tri osobe

Udruženje obrtnika Koprivnica danas, u ponedjeljak, Državnom inspektoratu u Varaždinu prijavilo je tri osobe koje neregistrirano prodaju adventske vjenčiće putem društvenih mreža.
– Za prodaju putem društvenih mreža mora se biti registriran za prodaju. Apeliramo i na svijest svih građana jer u ovoj situaciji je vidljivije da se državni proračun mora puniti kako bi bilo dovoljno sredstava za zdravstvo, ceste, vrtiće i slično. Naši članovi, kao i većina poduzetnika, plaća porez i nije prihvatljivo da punimo džepove ilegalnim trgovcima – objašnjava Jasmina Markota, tajnica Udruženja obrtnika Koprivnica.

Mole, također, građane da im dojave ako imaju saznanja o takvim pojavama. Reakciju je pokrenula objava poznatoga koprivničkog cvjećara Tihomira Košćaka na Facebooku u subotu.

“Oni svakog blagdana poseru moj da bi nadokrpali svoj budžet. Eto, od sljedećeg tjedna pa nadalje radim instrukcije iz raznih područja, pečem kolače, liječim vas, radim sve. Ako možete vi, mogu i ja!

Nije me sram biti cvjećar, ali se sramim biti govno ljudsko u ovom prekrasnom gradu obavijenom blagdanskim ozračjem”, napisao je Košćak navodeći kako poznaje mnoge koji uoči Božića nelegalno prodaju adventske vijence.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.