Snimila Sandra Simunović / Pixsell

Dean Kotiga pobijedio u Španjolskoj na Međunarodnom kvizaškom natjecanju

Dean Kotiga iz Motovuna odnio je zlato na Međunarodnom kvizaškom natjecanju u Španjolskoj. U individualnoj kategoriji, u kojoj je Dean odnio zlato, natjecalo se 148 kvizaša, javlja Index.hr.
 

 
“Inače ne postam takve stvari, ali ovo je ipak vrlo vjerojatno once-in-lifetime situacija pa kajgod, evo: ovih se dana odvijava Međunarodno kvizaško natjecanje, najvažnije na svijetu, a ja sam ni sam još ne znam kako u indi konkurenciji uzeo zlato”, napisao je Kotiga.

“Tu je isto nekim čudom upalo i zlato na tematskom kvizu o književnosti, kao i zlato u klupskoj konkurenciji u ekipi The Rolling Scones s ovim monstrumima – Shane Whitlock, Neven Trgovec, Daoud Jackson, na što sam posebno ponosan jer smo zadnja dva puta bili srebrni”, dodao je.

O Kotiginom uspjehu oglasio se na društvenim mrežama i Mario Kovač:

“Vijest dana je da je Dean Motovunac postao Međunarodni kvizni prvak jer je sinoć pobijedio na IQA prvenstvu u Španjolskoj pa pripremajte doček na Trgu. Duži izvještaj s prvenstva ću poslati popodne nakon dodjele medalja a prije toga nas čeka tradicionalno posljednji kviz parova koji tradicionalno (od kviznih olimpijskih igara u Ateni 2016.) igram s Krešimir Sučević-Međeral – skromni cilj nam je ući u Top 50 parova ali u srcu tinja i nada za višim plasmanom”, piše Kovač.


 

*********************************INTERMEZZO**********************************

Svakodnevne priče, ubojstvo i seks

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.