Foto: Općina Petrovac na Mlavi

Nitko ne može Srbima oduzeti primat svečanih otvaranja

Prije nekoliko dana u Kaknju u Bosni i Hercegovini svečano je otvoren e-kontejner, namijenjen sakupljanju elektroničkog otpada pa su Srbi odlučili vratiti primat bizarnih svečanih otvaranja  na svoj teritorij i uz već održana svečanja otvorenja semafora, lifta, septičke jame, toaleta u njivama… održali svečano otvaranje bandere ili “stupne trafostanice” .

svečano otvorenje e-kontejnera
Foto: Kakanj.gov.ba

Naime, u selu Bistrica, koje je na teritoriju općine Petrovac na Mlavi, u petak je postavljena nova “stupna trafostanica”. Crvenu vrpcu presjekao je predsjednik ove općine Duško Nedenić.

Službeni Facebook profil ove općine u okrugu Braničevo navodi da je ova investicija vrijedna dva i pol milijuna dinara i “važna je za stabilnu opskrbu električnom energijom više od 90 domaćinstava”.

“Prema riječima predsjednika općine Duška Nedinića, rješenje problema s opskrbom električnom energijom planirano je i u naseljima Veliki Popovac, Vošanovac, Dubočka, Rašanac i Manastirica sljedeće godine”, napisano je na službenoj Facebook stranici.

Nitko ne može Srbima oduzeti primat svečanih otvaranja

Imamo li i mi Hrvati svog konja za utrku?

*********************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za dječju slikovnicu”]

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.