Komunikacije u pokretu

Od jučer je grad Sarajevo središte regionalne industrije odnosa s javnošću kroz 19. međunarodnu PRO PR konferenciju koja se održava u hotel Holiday.

Više od 180 sudionika kroz 3 dana imat će priliku čuti 11 predavanja i  6 panela,  43 međunarodna, regionalna i domaća stručnjaka koji će prenijeti svoja znanja i iskustva.

Prilikom svečanog otvaranja, predsjednik Organizacijskog odbora, Danijel Koletić, istaknuo je: ”Odnosi s javnošću čine stručnjaci, pojedinci i timovi koji svakodnevno kreiraju ugled i upravljaju različitim komunikacijskim procesima kako bi njihovi direktori kompanije, institucije i događaji bili prepoznatljivi. Programski smo se fokusirali ove godine na domaće i regionalne stručnjake, na predavanja, primjere iz prakse koja mogu pružiti nova znanja i motivirati sve one koji razumiju važnost i ulogu komunikacija, ne samo u javnoj upravi već i šire. Bez transparentne komunikacije i dostupnosti ne možemo govoriti o transparentnosti u Bosni i Hercegovini, nažalost  nedovoljno se cijene od strane rukovodećih kadrova i političara, iznimke postoje.  Ova konferencija  ima misiju povezivanja stručnjaka za odnose s javnošću i to činimo već 19 godina.”

Moto ove konferencije je povezivanje u pokretu, a konferenciju je svojim predavanjem otvorio jedan od vodećih komunikacijskih stručnjaka Ethem Numić, marketing direktor ASA holding i dobitnik PRO PR Globe Awards, predavanjem „Zdrav način komunikacije“ koji je istaknuo važnost dvosmjerne komunikacije. Programski je predviđen i panel ”Televizija u digitalnom dobu” koji će moderirati predsjednik ColorPress Group, Robert Čoban iz Srbije, a sudionici panela su: Elvir Švrakić, (Hayat TV), Vedran Peršić, (Bloomberg Adria) , Edhem Fočo (Izvršni direktor AlJazeera) te Feđa Hadžifejzović  (Face TV).

Sutra će na konferenciji govoriti Renna Markson, izvršna direktorica PRCA, Svjetskog udruženja za odnose s javnošću i komunikaciju, Michael Sgiarovello, direktor korporativnih komunikacija Henkel CEE Europe, Omer Senguler iz Global Magic Brands iz Turske, David Wilde, direktor Dwilde consulting  iz Ujedinjenog  Kraljevstva.

Na konferenciji će se kroz panele: ”Što agencija očekuje od klijenta” te ”Što klijenti očekuju od agencije” po prvi puta razgovarati kroz dvosmjernu komunikaciju o pozitivnim, ali i onim izazovnim situacijama poslovanja unutar komunikacijske industrije. U sklopu konferencije, u petak će se dodijeliti i prestižna PRO PR Globe priznanja.

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.