DJ OLIVER NA STAR FILM FESTU

Nedostaje Vam party i dugo niste pogledali dobar film? Ovogodišnji Star Film Fest nudi rješenje. 5. rujna u 23:30 uživajte u setu koji Vam je pripremio DJ Oliver.

Nakon vrhunskog natjecateljskog programa kojeg možete pratiti online, izvrsnih domaćih komercijalnih filmova koje ćete pratiti u Sisku predstavljamo Vam i nastup ovog perspektivnog DJ-a. Uključite se u Oliverov set putem službene stranice Star Film Festa ili posjetite zatvaranje festivala u vanjskom prostoru Kazališta 21 na adresi Trg grada Hedeinheima 3.

Da sedmo izdanje zvjezdanog festivala svima ostane u dobrom pamćenju potrudit će se hrvatski DJ poznat kao DJ osječkog hip-hop dvojca Krankšvester. Njegov nastup biti će poslastica za kraj, nakon tri protekla dana ispunjena uživanjem u filmu i bogatim popratnim sadržajima.

Dj Oliver suosnivač je projekta Bassinga – projekta koji popunjava rupu u osječkom nightlifeu. Ne sumnjamo stoga kako će se njegov nastup savršeno uklopiti i u ljetnu festivalsku večer pod zvjezdanim nebom. Njegov stil je mješavina hip-hopa, funka, reggaea, drum and bassa te glitch hopa a nastupao je, osim sa spomenutitim popularnim dvojcem, i s reperom Edom Majkom.

Završnica ovogodišneg izdanja festivala bit će ispunjena vrhunskom glazbom pa možemo jamčiti kako 7. Star Film Fest zatvaramo u stilu. Pratite nas online i u Sisku!


Donirajte Udrugu Mlada pera

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.