TREĆI STAR GARDENS – NAJBOLJA POZIVNICA NA STAR FILM FEST

Već dvije noći su protekle u smijehu, filmu, ugodnom druženju i zabavi a s ponosom najavljujemo i treću koja se bliži. Star Gardens u dvorištu obitelji Margić održat će se 29. kolovoza s početkom u 21:00 sati na adresi Ulica kralja Tomislava 9 u Sisku.

Neka Vas poseban ambijent i pomno uređen vrt odvedu u galaksiju dobrog filma, podsjete na prošlogodišnje izdanje Star Film Festa i pripreme za novo, 7. Izdanje zvjezdanog festivala.

Na kino platnu obasjanom zvijezdama gledat ćete prošlogodišnje dobitnike Star Film Festovih nagrada. Prva projekcija rezervirana je za film koji dolazi iz Francuske – My Body. Zatim slijedi iranski film Breathing a potom i White Bedrooms iz Španjolske. Uslijedit će zatim Agelasta, također španjolski film a potom i hrvatski film Bibek. Film Chicken Fox je mađarsko/bangladeška koprodukcija a nakon njega ćete gledati španjolskog Elvis!-a. Pred sam kraj bogatog programa očekuje Vas film Non stop iz Španjolske a projekcije, ali ne i druženje, završavamo s hrvatskim filmom Nitko nije savršen.

Pa iako ova subota označava završnu večer projekcija u sisačkim vrtovima, ona predstavlja i najbolju moguću pozivnicu za nadolazeći Star Film Fest. U dvorištu obitelji Margić moći ćete osvježiti i svoju festivalsku kolekciju te nabaviti željene primjerke maskica, torbica, majci i limitiranih Star Film Fest Startasica.

Sve zainteresirane ljubitelje filma molimo da prije dolaska na čarobni Star Gardens ispune obrazac, kako bi vrijedne ruke organizacijskog tima i volontera mogle svima osigurati sigurno i opušteno uživanje u večeri.

Link obrasca: https://docs.google.com/forms/d/1153nCtYOODFF5dSOex4RSs-_N8X2O_sfbzRHph8wdRw/edit?ts=5f280b13


Donirajte Udrugu Mlada pera

[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte djecu”]

Donirajte Udrugu Mlada pera
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.