Podsjetnik na otvorene prijave za 8. SFF – STAR FILM FEST

Dok pripremamo zvjezdano nebo za ovogodišnje osmo izdanje Star Film Festa, podsjećamo sve zainteresirane stvaratelje filma na prijave za natjecateljski program koje su otvorene do 16. svibnja 2021.  

Star Film Fest je u veljači 2021. službeno otvorio prijave za natjecateljski program. Za sudjelovanje se mogu prijaviti svi mladi filmaši između 18 i 35 godina u godini proizvodnje filma.

Prijavljeni filmovi ne smiju biti duži od 25:00 minuta te moraju biti producirani u protekle dvije godine, najranije 1. siječnja 2019. godine.

Osmi zvjezdani festival održat će se u Sisku od 26. do 28. kolovoza 2021. Natjecateljski filmovi mogu se prijaviti u kategorijama dokumentarni, igrani, eksperimentalni, animirani i industrijski film.

Osim nagrada u spomenutim kategorijama, dodijeljene će biti i nagrade Specijalna zvjezdica” za najbolji film po ocjeni publike, najbolji regionalni film, najbolju montažu, najbolju fotografiju (kameru) i selektorski najbolji film.

Ove godine jedan od pobjedničkih filmova ima priliku osvojiti i  “Zvjezdanu prašinu” – novčanu nagradu koja će dobitnika potaknuti na daljnje stvaranje.

Prijave su otvorene do 16. svibnja 2021., a sve uvjete sudjelovanja možete pronaći u pravilniku, a prijaviti se možete putem Festhome platforme ili putem prijavnice na službenoj stranici Star Film Festa. Prijava se podnosi na jedan od navedenih načina,  kako ista prijava ne bi pristigla putem Festhome platforme i putem službene stranice.

Star Film Fest iz godine u godinu okuplja zainteresiranu kino publiku kao i filmske stvaratelje iz Hrvatske ali i cijelog svijeta. Prošlogodišnje, sedmo izdanje Star Film Festa održano je na lokaciji Kazališta 21 i online, putem live stream-a na službenoj stranici, a mi se i ove godine nadamo odličnoj atmosferi i još većem broju prijava.

Veselimo se osmom izdanju Star Film Festa i uživanju u filmovima pod sisačkim zvjezdanim nebom, neovisno o okolnostima.

Podsjetnik na otvorene prijave za 8. SFF - STAR FILM FEST

*********************************INTERMEZZO**********************************

Donirajte Udrugu Mlada pera

*************************************************************
Svaka donirana kuna pomaže izdavanju novog dječjeg zbornika ili slikovnice koje su djeca sama napisala!
[give_form id=”6365″ show_title=”true” show_goal=”false” show_content=”none” display_style=”reveal” continue_button_title=”Donirajte za novu slikovnicu s dječjim radovima”]

Kuna putovanja - putovanja bogata iskustvom
Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.